De winkel

Magnolia in Bruinisse, een winkel in een verbouwde kas, waar natuur en wonen samenkomen in een levensstijl die we Landelijk leven noemen.

Binnen zijn stijlkamers, ieder met hun eigen sfeer. Een ‘eigen stijl’ is een manier om uit te drukken wie je bent, wat je nastreeft. Die eigen stijl kun je zelf samenstellen… met meer of minder kleur, groter of juist kleiner van formaat, voor binnen of buiten.

Magnolia heeft voor die eigen stijl zoveel in huis dat je verrast zult zijn door b.v. verlichting, potten, vazen, glaswerk, stolpen, decoratie, kussens, kaarsen, teaktafels, spiegels, servetten, plaids etc.

Ook in de winkel bevind zich “de Theeërij” , waar high tea’s worden gehouden, maar waar je ook een gezellige lunch kunt nuttigen. Ook zijn wij tevens een adres waar je terecht kan voor gezellige workshops samen met vriendinnen, voor een feestje etc…..

We hopen met ons assortiment te kunnen voorzien in de behoefte aan rust, evenwicht en eigenwaarde. De ruimte om een eigen stijl te hebben, te creëren…

Tot ziens in Magnolia, Linda en Jan Bosman