De theeërij

Samen HighTea’en is olie voor de vriendschap, denk aan uw… verjaardagviering, vriendinnendag, familiedag, vrijgezellendag, bedrijfsuitje! Daarnaast is het mogelijk om de HighTea te combineren met een creatieve workshop.

Lunchen: vanaf 10 personen, verzorgen wij een heerlijke lunch. Wij serverende lunch met dagverse soep, div. broodjes, snijverse vleeswaren, vers fruit en te veel om op te noemen! (prijs € 17,50 per persoon).

High tea: Iedere dag kunt u heerlijk genieten van een luxe High tea in de Theeërij van Magnolia. Naast verschillende soorten thee ontvangt u een overdaad van etageres vol zoete en hartige lekkernijen o.a. sandwiches, wrap, muffins, cakejes, div. petit fours enz… (vanaf 4 pers. Prijs € 21.50 per persoon).

Chocolate tea: Bent u een echte chocoladeliefhebber? Dan bent u bij ons in de Theeërij op het goede adres. Vanaf nu is er “chocolate tea” op de kaart, verse koffie, thee en warme chocolade melk daarnaast ontvangt u een etagere vol verschillende lekkernijen. ( vanaf 4 pers. Prijs € 14,95 per persoon). Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag ernaar.